اصطلاحات مهم برای کار در کافی شاپ

یکی از کارهایی که میتوان در هر کشوری انجام داد کار در کافی شاپ می باشد. از اصطلاخات مهم و کاربردی کافی شاپ چند مورد را در زیر ذکر خواهم کرد.امیدوارم براتون مفید و کاربردی باشد:

Short: سرو اسپرسو در فنجان با گنجایش ۲۴۰میلی‌لیتر

Tall: فنجان با گنجایش ۱۲ اونس یا ۳۶۰میلی‌لیتر

Triple: سه شات اسپرسو ( غلیظ‌ تر از دبل )

Shot: اولین چکیده خارج شده از دستگاه اسپرسو شامل ۳۰ میلی‌لیتر یا یک اونس اسپرسو

Single: اسپرسو تهیه شده از یک شات

Skinny: سفارش لاته با شیر کم‌چرب

Skinny harmless: سفارش لاته با شیر کم‌چرب و اسپرسوی بدون کافئین

Unleaded: قهوه بدون کافئین

With legs  یا with wings:  فنجان دارای دسته

With room: سفارش سرو قهوه جهت جای گذاردن فضای کافی در بالای لیوان برای افزودن خامه


اصطلاحات بین‌المللی سرو انواع قهوه جهت سفارش نوشیدنی درکافی شاپ

Double Cup: به معنی سفارش دو فنجان اسپرسو

Grande: فنجان قهوه با گنجایش ۱۶ اونس یا ۴۸۰میلی‌لیتر

Drip: سفارش قهوه ساده

Dry: سفارش انواع قهوه به همراه کف شیر

Cher Sugar: به همراه شکر مساوی

Demitasse: کپ کوچک جهت سرو اسپرسوی ساده

Barista: گارسون متبحر و آموزش‌دیده جهت تهیه انواع قهوه

Half- caf: قهوه با کافئین متوسط

Harmles: درخواست قهوه بدون کافئین هنگام سفارش نوشیدنی قهوه

No fun: سفارش قهوه بدون کافئین یا بدون چربی

On a Leash: سفارش قهوه در لیوان بدون دسته

Quad: شامل چهار شات اسپرسو

شما چه اصطلاحات مهم و کاربردی دیگری در این زمینه می شناسید؟؟

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.