اصطلاحات مهم برای کار در کافی شاپ
یکی از کارهایی که میتوان در هر کشوری انجام داد کار در کافی شاپ می باشد. از اصطلاخات مهم و کاربردی کافی شاپ چند مورد را در زیر ذکر خواهم کرد.امیدوارم براتون مفید و کاربردی باشد:
Short: سرو اسپرسو در فنجان با گنجایش ۲۴۰میلیلیتر
Tall: فنجان با گنجایش ۱۲ اونس یا ۳۶۰میلیلیتر
Triple: سه شات اسپرسو ( غلیظ تر از دبل )
Shot: اولین چکیده خارج شده از دستگاه اسپرسو شامل ۳۰ میلیلیتر یا یک اونس اسپرسو
Single: اسپرسو تهیه شده از یک شات
Skinny: سفارش لاته با شیر کمچرب
Skinny harmless: سفارش لاته با شیر کمچرب و اسپرسوی بدون کافئین
Unleaded: قهوه بدون کافئین
With legs یا with wings: فنجان دارای دسته
With room: سفارش سرو قهوه جهت جای گذاردن فضای کافی در بالای لیوان برای افزودن خامه
اصطلاحات بینالمللی سرو انواع قهوه جهت سفارش نوشیدنی درکافی شاپ
Double Cup: به معنی سفارش دو فنجان اسپرسو
Grande: فنجان قهوه با گنجایش ۱۶ اونس یا ۴۸۰میلیلیتر
Drip: سفارش قهوه ساده
Dry: سفارش انواع قهوه به همراه کف شیر
Cher Sugar: به همراه شکر مساوی
Demitasse: کپ کوچک جهت سرو اسپرسوی ساده
Barista: گارسون متبحر و آموزشدیده جهت تهیه انواع قهوه
Half- caf: قهوه با کافئین متوسط
Harmles: درخواست قهوه بدون کافئین هنگام سفارش نوشیدنی قهوه
No fun: سفارش قهوه بدون کافئین یا بدون چربی
On a Leash: سفارش قهوه در لیوان بدون دسته
Quad: شامل چهار شات اسپرسو
شما چه اصطلاحات مهم و کاربردی دیگری در این زمینه می شناسید؟؟